Hra s barvami – nebojte se je kombinovat

prehlidka_orez-min

Barvy do módy patří, ovšem jak je zkombinovat, aby výsledek nebyl příliš přeplácaný nebo nudný? Sladit všechny kousky tak, aby působily vyváženě, je celkem snadné – hlavní je se nebát a řídit se pár pravidly. A pak se pro jistotu ještě ukázat před přáteli ;-)

Chytrá kombinace dvou barev

hra s barvami_1-min

Asi nejjednodušší variantou jsou dvě barvy. Pokud nejste v módě zrovna přeborníci, tato cesta pro vás bude nejjednodušší. Základem je zvolit jeden dominantní odstín, který bude převažovat. Nesmrtelnou klasiku tvoří černá a bílá, které k sobě zkrátka patří, a zároveň jsou otevřené i ostatním barvám. Mezi další osvědčené dvojice patří zelená a oranžová, šedá a fialová, modrá a žlutá a mnoho dalších. Doplňky u dvoubarevného outfitu zvolte pouze od jedné barvy, není vhodné použít obě. Výsledek by mohl působit přeplácaně.

Vyzkoušet můžete také například dámskou propínací mikinu ve světlém odstínu a dámské prodloužené tričko s kulatým výstřihem v černé barvě. Získáte tak příjemný a pohodlný outfit, který se vzájemně krásně doplňuje.

Tři a více barev nejen pro pokročilé

hra s barvami_2-min

U vícebarevného outfitu bychom měli pečlivě volit jednotlivé kousky. Opět si vybereme jednu barvu, která bude převažovat a ty další budou doplňkové. Zde samozřejmě záleží na vkusu i příležitosti, k jaké se oblékáme. Pokud dáváte přednost jednoduchosti, vsaďte na pastelové barvy, které se kombinují snadněji. Velmi pěkně vypadá světle zelená barva s bílou a světle modrou.

Chcete-li být nepřehlédnutelní, můžete zvolit královskou modř s bílou a červenou. Například modrá polokošile s límečkem s červenou větrovkou a světlými kalhotami. I při volnočasových aktivitách můžete být stylová. Nejdůležitější je, abyste se ve svém oblečení cítili příjemně a pohodlně. Není třeba se do něčeho nutit.

Líbilo? Můžete sdílet, děkujeme :-)